Loader

Taart

2007-09-21
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.4 / 5)

2.4 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 eiren
    halve zakje bakpoeder
    2 el boter
    1 vanillesuiker en 3 el suiker
    100 gr zelfrijzende meel
    hagelslag welke je lekker vind
    gemalen nootjes waar je maar van houdt
    500 ml opklopslagroom en een zakje klopfix
    aardbeien jam of saus
    zilveren karton waar je taart op legt

Method

Step 1

maak eerst je slagroom klaar het liefst 2 a 3uur van te voren..gewoon opkloppen met het zakje opklopfix .ik gebruik meestal geen suiker maar het mag wel 3 el.

vewarm je oven op 230 boven beneden

breek de eiren doe de bakpoeder erbij en de boter ....mix het met een mixer zo een 3 mn.

daarna de suiker erbij en de vanile suiker ook mixen en daarna de meel maar wel zeefen ....gewoon mixen maar niet te lang!

doe bakpapier in je oven plaat en giet het mix erin maak een grote vierkant en legaal...

stop het in de oven laat het 8 mn erin de deeg mag niet bruin woren gewoon een licht kleurtje...stop er een sate' stokje in en als er droog uit komt is ie gaar... laat het 30 mn afkoelen.

daarna snij je het in 3 lange stukken let op op maat???

leg de eerste stuk op de zilveren karton die moet ook maat gesneden.

leg aardbeien jam op de eerste stuk en daarna slagroom erop met een mes. daarna weer een plak erop en doe het zelfde.

als je klaar bent bedak je het hele taart met slagroom...de zijkanten maak je dcht met de nootjes en de bovenkant bestrooi je met hagelslag.

en daarna wat versiering met slagroom..

hij is heerlijk mijn man is er gek op. en je weet als je man er gek op is moet ie wel lekker zijn.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by sadiye on 16-11-2008

    hmm lekker jammer dat er geen foto van hebt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.