Loader

Supersnelle kipkerrie

2005-11-17
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr rijst
    200 gr kipfilet
    Zout en peper
    1 kleine prei
    1 zakje kerriesaus (maggi)
    1 klein blikje ananasstukjes
    250 ml koud water

Method

Step 1

Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze bruin met wat zout en peper. Snijd de prei in ringen en voeg toe. Bak dit even mee en laat de ananasstukjes uitlekken.

Voeg de stukjes toe en warm nog even door op laag vuur. Doe 250 ml koud water in een pannetje en doe hierin het zakje kerriesaus. Breng al roerende aan de kook en doe het bij het kipmengsel.

Nog even lekker doorwarmen en serveren met de rijst.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.