Loader

Superfood mulberry pancakes

2014-01-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Moerbei (mulberry) is een vrucht die in China al vele eeuwen gebruikt wordt als medicijn. Regelmatig gebruik van moerbeien (mulberries) voegt belangrijke voedingswaarden toe aan het lichaam en versterkt de algemene gezondheid.

– Verbetert het immuunsysteem
– Versterkt het gezichtsvermogen
– Helpt bij het genezen van hartkloppingen bloedarmoede, bleekheid, duizeligheid en slapeloosheid.
– Versterken de lever en de nieren.
– Waarborgt een optimale stoelgang
– Verlaagt de bloedsuikerspiegel
– Helpt het cholesterolgehalte te verlagen
– Vertraagt het verouderingsproces

Ingredients

  • - 150 gr biologische bloem
    - 1/2 theelepel zout
    - 1 theelepel Maca
    - 1 eetlepel bakpoeder
    - 1 theelepel honing
    - 225 ml amandel melk
    - 1 ei
    - 1  eetlepel kokosolie (gesmolten)
    - Kokosolie om in te bakken
    - Banaan
    - Mullberry
    - Alle producten te vinden in de biologische winkel

Method

Step 1

1. Meng en zeef bloem, zout, bakpoeder, maca en honing. Maak een kuiltje in het midden. Schenk de amandelmelk erin, voeg dan ei toe en de gesmolten kokosolie. Mix goed door tot een glad beslag.
2. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Vet in met wat kokosolie.
3. Schep het beslag in de pan.
4. Bak elke pannenkoek tot er belletjes ontstaan in het midden en de randjes enigszins opgedroogd zijn. Draai de pannenkoekjes om en bak nog eens 2 minuten aan de andere kant tot de pannenkoeken goudbruin zijn.
5. Garneer de pancake met banaan  honing en natuurlijk de honing zoete  Mulberry.

Besahaaa

 

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.