Loader

Stokbroodje saneffa

2007-01-12
  • Servings: 1
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

  • Hamburgers

    Hamburgers

  • Marokkaanse gevulde minibroodjes

    Marokkaanse gevulde minibroodjes

  • Tortillavellen gevuld met shoarma

    Tortillavellen gevuld met shoarma

  • Zelfgemaakte kentuckyburgers

    Zelfgemaakte kentuckyburgers

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 of 2 kipvleugels
    1 tomaat
    sla
    gekookte aardappel
    1 eetlepel tomaat puree
    halve of kwart eetlepel harissa
    mayonaise
    paprika in reepjes in olie gebakken
    zwarte peper
    zout
    kurkuma,kipkruiden
    stokbrood
    een beetje olie
    een halve uitje
    een halve bouillon

Method

Step 1

je doet de kipvleugels in een pan, 1 eetlepel olie en de halve uitje glazig laten worden.en dan wat bakken en doe je er 1 halve theelepel zwarte peper en korkuma en de kip kruiden, en een halve boullion blokje en beetje zout als nodig en dat goed laten koken.

dus tot er alleen olie over blijft, en haal je alle botjes weg en het velletje als je die niet lust.en kun je die met je handen kleinere stukje maken

dan pak je een stokbrood hoe veel je wilt, en smeer op een kant wat mayo,

en de andere kant wat harissa met tomaten puree.de tomaat en harissa die je wat met elkaar mengt en wat olie erij doet, en een beetje water erbij om het een beetje te verdunnen.dan de kip erop en sla en wat tomaat en de gekookte aardappel.en de gebakken paprika .en smullen maar dit is heel lekker.bil hane we shife

je kunt ook in plaats van mayo ook knoflook saus pakken ,of geraspte kaas erbij en even onder de oven.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by amina12 on 20-02-2007

    hmmmmmmmm lijkt me heel leker wand ik heb der heel veel zin in maar ik ga hem wel inscHALLAH maken oke bedankt de groeten

  2. posted by saneffa on 17-03-2007

    salaam,en heeft het lekker gesmaakt?ik hoop van wel.groetjes

  3. posted by koezina on 28-09-2008

    oh wat lkker krijg er helemaal watertande van hahaha
    ga het gauwe maken thanx(K)

  4. posted by saneffa on 02-12-2008

    en was het gelukt meid,en heeft het gesmaakt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.