Loader

Spons gebak

2008-10-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *Voor de cake:
    *2 eieren (kamertemperatuur)
    *1 glas suiker
    *1 glas bloem
    *1 theelepel bakpoeder
    *half glas melk
    *25 gram boter
    *Voor de bovenlaag
    *25 gram boter
    *1/4 glas geraspte kokosnoot
    *1/4 glas bruine basterdsuiker
    *1/4 glas gehakte groffe walnoten
    *1 eetlepel melk

Method

Step 1

Beboter een vierkante bakblik.Verwarm je oven op 180 C.Begin eerst met het maken van de cake.

Mix in een kom de bloem en bakpoeder samen.Pak een andere kom en mix daar de eieren 4 min. Doe de suiker erin en mix het verder 5 min.Leg de mixer weg en pak een houten lepel en roer voorzichtig de bloemmix erin.

Doe de boter en de melk in een pan en maak het lauw niet heet!! En mix dit in het deeg totdat het homogeen(dik)wordt. Bak de cake voor 20-25 min.Maak ondertussen de bovenkant. Roer de bruine suiker en de boter. Doe daarna de melk, geraspte kokosnoot en de walnoten erin en roer het verder.

Haal de cake uit de oven en smeer dit vulling erop en doe de cake verder voor 3 min in de gril.

Deze cake kan lauw en koud gegeten worden.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.