Loader

Spicey kipvleugels

2008-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 2:00 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kilo kipvleugels
    4 rode pepers
    1 bosje bieslook
    2 theelepels kaneel
    0,5 theelepel nootmuskaat
    0,5 theelepel gemalen kruitnagel
    1 theelepel zout
    2 teelepels citroensap

Method

Step 1

maak de pepers schoon, hak ze fijn en doe ze in een kom
knip de bieslook er boven fijn prak of pureer dit samen met de rest van de kruiden en het zout fijn, roer de citroensap erdoor
marineer de kipvleugels met in dit mengsel en laat zeker 1 uur staan hoe langer hoe lekkerder
leg folie of bakpapier op het rooster van de oven en verdeel de kip erop
bak de kip op 180 graden voor ongeveer 30 minuten en draai ze regelmatig om

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Om Israe on 11-10-2008

    mhhhhhhhhhh lekker alemaal zal zeker maken.

  2. posted by Ess21 on 15-12-2008

    hm klinkt goed, met wat kun je dit gerecht serveren?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.