Loader

Spaghetti met rode pestosaus

2016-09-17
  • Prep Time: 10m
  • Ready In: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Spaghetti met rode pestosaus is een heerlijk en makkelijk recept, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond.

Een ideaal gerecht voor het gezin, dat eigenlijk niet fout kan gaan.

Ingredients

  • 250 tot 500 gram spaghetti (Ligt eraan hoe sterk je de smaak wil hebben)
  • 190 gram rode pesto
  • 3 knoflookteentjes, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 EL kookroom
  • Olijfolie om in te bakken

Method

Step 1

Kook de spaghetti gaar en koel het af met koud water.

Step 2

Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de pesto erbij, roer het tot het verwarmd is. Roer vervolgens de kookroom erdoor tot een mooi sausje en schep als laatste de spaghetti erdoor tot het geheel goed verwarmd is. Dit is lekker met wat geraspte kaas.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.