Loader

Spaanse aardappelsalade

2015-01-12
  • Servings: 2
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.1 / 5)

3.1 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • aardappelen
    - 1 rode Spaanse ui
    - 1 teentje knoflook (geperst)
    - 1 el citroensap
    - enkele roosjes bloemkool
    - handvol verse basilicum
    - vers gesnipperde peterselie
    - verse mayonaise
    - zwarte peper uit de molen en zout

Method

Step 1

Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen.

Snipper de ui fijn.

Meng alle ingrediënten onder elkaar en breng op smaak.

Roer er tenslotte de mayonaise door en serveer fris

 

Gemakkelijk maar lekker!

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by Receptenchick on 22-10-2005

    Lekker recept bedankt hiervoor 🙂

  2. posted by Samyrah on 22-10-2005

    Graag gedaan hoor, eet het zelf hééééél graag 😉

  3. posted by *samia* on 24-10-2005

    ziet er lekker uit:D
    ga m insha Allah van de week uitproberen! bedankt!!

  4. posted by sami on 12-04-2006

    hallo meid ik heb het gemaakt nou ik wilde nog effe zeggen dat ik er van heb genoten.echt lekker

  5. posted by Dounya101 on 06-02-2009

    heerlijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.