Loader

Sinaasappelkransjes donuts..

2008-07-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Sinaasappelkransjes Donuts
    Beslag:
    - 2 Eieren
    - 1 Eidooier
    - 4 eetl. Zonnebloemolie
    - 4 eetl. Sinaasappelsap
    - 3 ? 4 eetl. Geraspte sinaasappelschil
    - 50 gram Suiker
    - 1 pakje Bakpoeder
    - 350 gram Bloem
    Voor de Siroop;
    - 500 ml. water
    - 2 eetl. citroensap
    - 4 eetl. sinaasappelsap
    - 2 eetl. geraspte sinaasappelschil
    - 350 gram Suiker
    - 60 gram Honing
    Verder; Frituurolie om ze erin te frituren en Dompel ze gelijk in de Warme Siroop

Method

Step 1

Het beslag moet je kneden en laten rijzen, daarna met een roller het deeg uitrollen en met een glas circels uithalen en met een limonade dop in het midden..

Daarna weer laten rijzen..

De sinnasappelkransjes bakken in het frietuurolie.. en ze gelijk in de siroop dompelen

De siroop op een laag pitje laten koken.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.