Sinaasappel schijven
2005-10-19- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3.4 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 3 sinaasappels
- 1 theelpel kaneel
- 2 eetlepels suiker
Method
Step 1
Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.
Snijd ze in schijven (zie foto)
en strooi er de kaneel en suiker over.
De suiker kun je naar smaak minderen.
Doe dit in een grote kom en daarna in de koelkast.
Als je dit een paar uur later eruit haalt, heb je heerlijke sinaasappel schijven in een sausje.
posted by nour on 13-12-2005
mmm lekker
posted by Nassira078 on 16-07-2006
lijkt me echt lkkr..
ik ga het zeker een keertje proberen inshallah
chokrann
posted by Zakia on 17-11-2006
typisch marokkaans! simpel maar lekker!
posted by sadiye on 08-11-2008
hmmmm heerlijk
posted by hely on 03-09-2009
makkiie kan ik zo maken
posted by sadiye on 21-02-2011
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nogmaals 😀