Sigaarvulling met kaas
2009-09-06- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 12
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- pakje yufka, ge kunt da kopen in Turkse of Marokkaanse groentenwinkels.
Turkse fetakaas en beetje peterselie,
zout
peper (rode peper niet pikant)
Method
Step 1
Fetakaas met je handen goed platmaken (niet te plat), peterselie snijden den zout peper rodepeper(hoef niet) alles mengen en je pak elke keer 1 yufka en (de bredekant voor u leggen) en leg je dan vulling op en rollen maar.
Op het einde doe je dat met beetje water dat t niet open gaat. dan bakken in olie.
wasallam
niet te veel vulling leggen, anders is da zo vettig (door die kaas) maar zeer lekker vind ik
posted by sadiye on 06-02-2011
ziet er lekker uit melahat is dat je eigen plaatje?bedankt voor het receptje ik had het een paar dage geleden gemaakt dames weet je hoe lekker dit is 😉
posted by gerda on 07-02-2011
een vraagje ,de zijkanten moet je die ook naar binnen vouwen of alleen maar oprollen
posted by sadiye on 07-02-2011
ja gerda de zijkanten moeten ook naar binnen gevouwd worden ik maak de vulling met fettakaas peterselie eigeel en beetje spa rood erin maakt het knappering en door de ei vliegt de vulling er dat ook niet zo uit met het bakken in olie
posted by xor© on 12-07-2011
.
posted by safinaz on 01-08-2011
Salaam,
Mijn vraag is of je er nog iets van suiker bij moet doen?
posted by beginnertje on 21-11-2011
Salaam,
Volgens mij is zijn dit loempiavellen en geen yufka of ligt dat nou aan mij..??