Shoda Tandoori Chicken
2012-08-08- Cuisine: Belgische
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 2
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Ingredients
- 500 ml magere yoghurt
- 2 stuks kippebouten met bil
- 50 gr tandoori- kruiden
- 3 tas basmati- rijst
- verse koriander
- 1 stuk verse limoen
- 1 stuk naan brood
Method
Step 1
Meng in een pot de yoghurt en tandoorikruiden.
Ontdoe het vel van de kippenbillen en maak sneetjes in het vlees, let daarna de billen in de marinade en laat rusten voor een uur.
In een voorverwarmde heteluchtoven van 180 graden de billen laten garen voor ongeveer 40 minuten.
Serveren op een bord met de rijst, beetje tomaten, gegarneerd met verse koriander.
Tip: beetje verse limoen sprenkelen over het bord
SMAKELIJK