Sate
2006-12-04- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.5 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- half kilo kipfile
theelepel sambal
theelepel zwarte peper
theelepel gemberpoeder
halve theelepel knoflookpoeder
beetje zout
zoete en zoute ketjap
satestokjes
Method
Step 1
Snij de kipfile in kleine blokjes, doe de kruiden en de ketjap erbij, laat dit een half uurtje marineren en rijg het dan aan de sate stokjes.
Het lekkerst is als je ze op de grill roosterd, maar je kan het ook in een droge koekepan doen ( dus zonder olie)
posted by Nas on 18-01-2007
Maar waar is de satesaus dan mot dat er niet bij! Want dat maakt t juist wat lekkerder!! Al mot ik zeggen dat dit wel een heerlijk recept is!!
posted by Nas on 18-01-2007
Maar waar is de satesaus dan mot dat er niet bij! Want dat maakt t juist wat lekkerder!! Al mot ik zeggen dat dit wel een heerlijk recept is!!
posted by sjaahida on 18-01-2007
ewa voor de saus hoef je toch geen recept nodig die koop je in een pakje hihi
posted by miss ikkie on 19-01-2007
lekker hoor jammie..
posted by kadilin on 13-11-2007
kan je ook gemakkelijk zelf maken met pindakaas. Verwarm een paar lêpels tomatensaus voeg daar ketjap en sambal naar smaak toe en doe er de pindakaas bij als het te dik is kan je er gewoon een beetje water of melk bij doen. Wel goed blijven roeren hoor , brandt gauw aan.
posted by nidal on 01-11-2008
maar met sate marinade mix is echt lekker
posted by sjaahida on 26-12-2008
thanx meid 🙂