Rundvleesschotel
2006-10-28- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- ongeveer 1 kilo in kleine stukjes gesneden rundvlees.
2 tomaten
1 Rode en groene paprika
1 ui
2 groene pepers
Stukjes komkommer
Method
Step 1
Snijd de tomaten, ui en paprika in kleine stukjes. Haal de binnenkant uit de peper en snijd dit ook in kleine stukjes.
Kruid het vlees met zout, zwarte peper en rode peper. Doe zonnebloemolie in een braadpan en bak de stukjes vlees gaar. Voeg op het laatst de tomaten, ui, paprika, en peper toe en bak dit nog zo'n 10 minuten mee. Voeg als laatst dunne plakjes komkommer toe en bak dit nog 3 minuutjes mee.
Lekker tussen Turks of marokkaans brood, maar ook bij rijst smaakt dit heerlijk, maar laat dan de plakjes komkommer weg.