Loader

Rode linzensoep

2006-10-06
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 ui fijngesnipperd
    2 teentjes knoflook, geperst
    1 stokje kaneel
    1 fijngesneden tomaat
    1 klein blikje tomatenpuree
    3 kommen rode linzen
    3 kleine aardappels in blokjes
    zout, zwarte verse peper naar smaak
    room en koriander om te garneren

Method

Step 1

Bak de ui, kanaal en knoflook in wat olijfolie op middel vuur tot het glazig is. Doe daarna de linzen erbij, de tomaat en tomatenpuree en bak dit voor 5 minuten aan. Voeg daarna water erbij tot de linzen helemaal onder staan (evt. moet je regelmatig kijken of er genoeg water is en dan moet je water toevoegen). Voeg zout en peper toe.

Laat dit voor 1/2 uur koken en voeg dan de aardappel erbij. Laat dit zeker nog een 1/2 uur koken zodat alles is stukgekookt. Proef of er genoeg zout/peper in zit en garneer met room en koriander.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by ellouisa on 06-10-2006

    lekker!!

  2. posted by Marisah on 06-10-2006

    sorry foto lukt niet, zegma fatal error ofzo???

  3. posted by Juffie on 06-10-2006

    klinkt inderdaad lekker, is het turks of tunesisch?

  4. posted by Rzinia on 11-10-2006

    heeft iemand het al geprobeerd? en??

  5. posted by MADAME CUISINE on 12-10-2006

    Marisah, misschien moet je de foto eerst verkleinen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.