Loader

Rijst met roomsaus en Asperges

2013-05-04
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Rijst met asperges, gehakt en burgers

Ingredients

  • - Rijst
    - Vermicelli
    - Asperges
    - Roomsaus (zakje)
    Vlees:
    - Schapenvlees in blokjes
    - Gehakt
    - Ui
    - Peper
    - Kamoen
    - Saffraan
    - Peterselie

Method

Step 1

Rijst:

Rijst koken zoals op de verpakking staat.

Als de rijst bijna klaar is, een beetje vermicelli erbij gooien.

Afgieten en in de pan laten staan.

Saus:

het zakje roomsaus gebruiken van oa honig. Water toevoegen.

Even laten koken en dan een asperge in stukjes snijden en toevoegen.

Beetje saffraan toevoegen. Laten koken en dan van het vuur zetten.

Een aantal asperges apart bakken in wat olie of boter en later bij serveren.

Vlees:

Blokjes vlees en gehakt apart marineren met dezelfde kruiden.

Dan de blokjes aan de stokjes voegen en bakken in een pan met wen beetje Olie.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.