Rijst met roomsaus en Asperges
2013-05-04- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Rijst met asperges, gehakt en burgers
Ingredients
- - Rijst
- Vermicelli
- Asperges
- Roomsaus (zakje)
Vlees:
- Schapenvlees in blokjes
- Gehakt
- Ui
- Peper
- Kamoen
- Saffraan
- Peterselie
Method
Step 1
Rijst:
Rijst koken zoals op de verpakking staat.
Als de rijst bijna klaar is, een beetje vermicelli erbij gooien.
Afgieten en in de pan laten staan.
Saus:
het zakje roomsaus gebruiken van oa honig. Water toevoegen.
Even laten koken en dan een asperge in stukjes snijden en toevoegen.
Beetje saffraan toevoegen. Laten koken en dan van het vuur zetten.
Een aantal asperges apart bakken in wat olie of boter en later bij serveren.
Vlees:
Blokjes vlees en gehakt apart marineren met dezelfde kruiden.
Dan de blokjes aan de stokjes voegen en bakken in een pan met wen beetje Olie.