Loader

Rijst met garnalen en inktvis

2006-04-01
  • Servings: voor een gezin
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500gram rijst van lassie
    kilo garnalen
    kilo inktvis
    2groote uien
    3 groote tomaaten
    half bosje kasbour
    erten half pakje
    pakje schampions
    2 groote paprika
    4 wortels
    1 1/2 halfpaknasi kruiden
    en saffraan

Method

Step 1

  1. garnalen pellen en wassen aan de kant zetten
  2. inkvis goed wassen en in vierkantjes snijden en aan de kant zetten
  3. uien in blokjes snijden en in een pan doen met olie flink wat olie laat het mooie bruin worden en dan doe je de inkvis in en goed roeren.
  4. wortels in blokjes snijden ook in doen en het vuur laag zetten en deksel op doeneffe 2min laten en doe je de erten er bij
  5. dan snij je de champions in blokjes en paprika.doe je daarnaook in de pan
  6. en dan mag de garnalen bij.
  7. dan snij je de kasbour heel fijn .
  8. dat doe je ook met de tomaat dan mag het ook in de pan op laagste vuur zetten en laat je het 10 a13 min door koken.
  9. dan je warm water in een kan daar doe je de nasi kruiden in en laat je het effe in wekken. en daar na doe je het in pan waar alles in zit en de saffraan ook.dan laat je het weer 10 min door koken.
  10. doe je in een andre pan water op het vuur laten koken dan doe je de rijst in 8min laten koken dan af giten in de pan trug doen en 20 min laten staan . en als alles klaar is dan dan doe je alles bij elkaar. en dat was het .

lekker. heeft heel andre smaak door die garnalen inkvis

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by nour on 16-04-2006

    is dit gerecht te serveren als voorgerecht? als je het snel wel verplatsen dan kan ik het volgende weekent maken omdat ik bezoek krijg en iets voor voorgerecht zocht

  2. posted by nour on 17-04-2006

    nou ik wacht

  3. posted by sami on 18-04-2006

    hoi meid hoe gaat ie .heeeeee ik ga het nu op zetten .en ik hoor het wel van je .

  4. posted by nour on 18-04-2006

    hehe eindelijk grapje meid nog bedankt voor mij is alles duidelijk doei

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.