Rayeb
2012-08-01- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 7
- Prep Time: 10m
Average Member Rating
(4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 liter melk
- Kristalsuiker naar smaak
- 1 pot vanilleyoghurt
- 1 zakje vanillesuiker
Method
Step 1
Halve liter melk aan de kook brengen en de andere helft melk, meng je daaronder de vanilleyoghurt en de vanille-en de kristalsuiker naar eigen behoefte, goed met elkaar mengen. Van zodra de andere helft van melk gekookt is, giet je die voorzichtig bij de andere helft( de koude) goed mengen, melk blijft vloeibaar!. En daarna heb je enkel nog die te verdelen over de glazen.
Dan neem je een pan ofzo, giet je daar kokend water in en daar plaats je dan uw gevulde glazen in die tot op de helft in het kokend water staan. Afdekken met cellofaan en deksel en op een droge koele plaats zetten en laten rusten voor een nachtje. Dan pas mag het in de koelkast geplaatst worden, na een nachtje te hebben gerust.
Daarna besaha o raha!!! 🙂 je kunt daarna die versieren met wat je wilt. Siroop, fruit whatever you like...
posted by oum_ilyas on 02-08-2012
ooh lekker raib. he maar hoeveel heb ik nodig van die vanillie yoghurt. je schrijft een pot. maar moet ik uitgaan van een liter of half liter. en als je de yoghurt met de suiker mengt mag dit met een mixer of moet het voorzichtig. dat de yoghurt dik blijft alvast bedankt. oum_ilyas
posted by jeliamaghrebia on 06-08-2012
Salam aleykoum oum_ilyas, ik heb gewoon een pot yoghurt van 125gr. en als je die mengt met suiker gewoon met de garde.. geen mixer gebruiken. Want zowiezo blijft het vloeibaar, je krijgt geen dikke massa fhemti? Als je nog met vragen zit, just let me now
grts