Raffaello bonbons
2008-10-05- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.9 / 5)
67 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Dieet
Nee
Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Ze worden gemaakt van kokos en hazelnoten (of amandelen).
Ingredients
- * 3-4 glazen gerasptekokosnoot
- * 1 glas melkpoeder
- * 3-4 glazen suiker
- * 200 ml Crème fraîche
- * kommetje hazelnoten of amandelen
- * kommetje geraspte kokosnoot
Method
Step 1
Mix alles (behalve de kommetje noten en kommetje gerapte kokosnoot) doorelkaar.
Maak balletjes, maak een kuiltje in het midden en doe er een hazelnoot of een amandel in en maak een balletjes en haal het door de geraspte kokosnoot.
Bewaar het in de koelkast.
posted by Patries on 07-10-2008
wat bedoel je met roomcreme? creme fraiche?
posted by sadiye on 07-10-2008
ja klopt 😀
posted by Patries on 07-10-2008
dank je wel.. vind ze in de winkel namelijk super lekker dus ga ze zeker maken..
posted by bloemetje* on 25-10-2008
Heeft iemand ze al uitgeprobeerd ?
Want ze zullen wel anders zijn dan in de winkel.
posted by bloemetje* on 25-10-2008
Wat is roomcreme ?
Kan je het zo kopen in de suppermarkt ?
Ik ken wel room , maar roomcreme ?
posted by sadiye on 26-10-2008
dat is creme fraiche dat kan je in de supermarkt halen.ja idd ze smaken wel een beetje anders dan in de winkels het is meer zachter.
posted by lela zahra on 03-11-2008
doe er gebakken gebroken amandelen doorheen.dan zijn ze nog lekkerder
posted by sadiye on 03-11-2008
🙂 zal ik ook gaan proberen
posted by koukou on 05-11-2008
zal ik ook gaan proberen
posted by sadiye on 15-11-2008
😀
posted by mizz on 15-11-2008
welke roomcreme? waar moet ik de roomcreme aan welke supermarkt? welke supermarkt heb je gekozen?
posted by sadiye on 15-11-2008
creme fraiche ik gebruik van alberthein
posted by oemchahid on 22-11-2008
hoi,waar kan je die melpoeder kopen?gwn in de supermarkt?
posted by sadiye on 22-11-2008
ja
posted by prinsesje_bloom on 25-11-2008
melkpoeder?
Is dat hetzelfde als koffiecream?
Groetjes
posted by prinsesje_bloom on 25-11-2008
Nog een vraagje:
Moet je hier een marokkaanse theeglas gebruiken? Of een longdrink?
Hoeveel ml ongeveer?
Groetjes.
posted by Umm Rayaan on 02-12-2008
assalaamu ‘alaykum,
Welke melkpoeder dien ik hiervoor te gebruiken? Moeten ze per se in de koelkast bewaard worden? Hoe proeven ze hh??
Alvast bedankt,
posted by sadiye on 02-12-2008
glas van 220 ml
posted by sadiye on 02-12-2008
Maak niet uit welke melkpoeder.Ja ze moeten in de koelkast bewaard worden om stevig te blijven.Ze smaken lekker 😉
posted by youssra.el on 04-12-2008
ik heb precies dezelfde recept van iemand gekregen maar dan met slagroom i.p.v. creme fraiche. Wat is lekkerder?
posted by sadiye on 04-12-2008
ik heb het nog nooit geprobeerd met slagroom ik durf het niet te zeggen maar lijk me wel lekker.
posted by MALIKA1 on 04-12-2008
die koek was heerlijk en gelukt
bedankt!!!
posted by sadiye on 04-12-2008
geen dank 😉
posted by oemchahid on 07-12-2008
he,moet ik poedersuiker gebruiken of gewoon kristalsuiker.hoop dat je vandaag deze vraag nog kan beantwoorden wil ze vanavond maken.thanxxxx
posted by oemchahid on 09-12-2008
ik heb ze gemaakt maar vind ze niet echt lekker mischien een ander wel maar mischien komt het door de koffiemelkpoeder wel jammer en ze waren heeel zoet.heb ze niet aan mijn gasten gegeven met elhied.wel jammer
posted by sadiye on 09-12-2008
ja jammer ik weet het niet,ze zijn idd wel zoet. smaken verschillen ik vind ze wel lekker 😀
posted by sadiye on 13-12-2008
gewone suiker moet erin
posted by naimabouaissa on 21-12-2008
wat voor melkpoeder
posted by oumaya on 22-12-2008
bedankt voor het recept ik heb er gebakken amandelen in gedaan en ze smaken heel erg goed
posted by kiki1234 on 22-12-2008
echt heerlijk 😀
posted by sadiye on 14-01-2009
😀
posted by vngrl on 24-01-2009
wat voor melkpoeder? welk merk en waar kan je het halen
posted by sadiye on 25-01-2009
gewone melkpoeder voor koffie je kan dat in iedere supermarkt kopen.
posted by loepje on 15-09-2009
hallo vraagje is de bonbon hard of zacht thanx
posted by sadiye on 15-09-2009
is zacht maar als je hem in de koelkast zet wordtie ietsies harder.
posted by incomparable on 16-09-2009
Klopt het dat de suiker nog knarst als je de bonbons eet?
posted by sadiye on 16-09-2009
ja kan wel
posted by mslms on 16-10-2009
wat is creme fraiche? is dat de marokkaanse kasda tarija?
posted by sadiye on 16-10-2009
wat is kasda tarija?? 😀 ik ben turks..creme fraiche kan je in supermarkten kopen.
posted by Ahlam on 19-11-2009
dat klopt incomparable de suiker knarst en veelste zoet, ik zelf vind ze niet lekker, ik heb ze ook niet aan me gasten gegeven,
posted by gerda on 20-11-2009
probeer de volgende keer met poedersuiker en minder als je het te zoet vind
posted by sadiye on 25-08-2010
ok dat is goed 😉