Loader

Pudding broodjes

2007-10-02
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pakje Bladerdeeg
    1 pakje vanille mousse pudding (te koop bij ah en of dirk en vomar)
    Melk die aan gegeven staat voor de pudding
    poedersuiker

Method

Step 1

Maak de pudding aan zoals aangegeven is op het pakje van de pudding moussem dit doe je met melk heel simpel zoals op de verpakking staat, en zet het daarna in de koelkast.

Snijd elke plakje bladerdeeg in 2 stukken(snijd het in breedte ) en ze4t ze op een bakplaat met de zachte kan naar boven (dus met de plastic aan de bovenkant)

Bak ze in de oven totdat ze dik en luchtig zijn, en een mooi kleurtje hebben krijgen. NIet te wit en niet te bruin.

Haal ze dan uit de oven, laat ze wat afkoelen, snijd ze dan rustig open en vul ze met pudding. En als laatst de poedersuiker er op, en eetsmakelijk.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.