Pompoen soep
2008-10-27- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- een halve fles-pompoen schoongemaakt en stukken
1 grote winterwortel schoongemaakt en in plakjes
1 gele paprika schoongemaakt en in stukken
klein blikje tomatenpuree
4 kleine vegetarische bouillonblokjes
half bosje platte peterselie fijngehakt
3 lenteuitjes (alleen het witte gedeelte)fijngehakt
klein handje vermicelli
1 eetlepel olijfolie
witte peper
extra nodig staafmixer of blender
Method
Step 1
Doe in een grote pan de olijfolie en doe hier de groente in. Schep dit even om en laat dit voor 5 minuten zachtjes bakken.
Giet er een liter kokend water bij en verkruimel de boulionblokjes er boven pureer dit met de staafmixer (of als je die niet hebt in de blender).
Voeg nu nog een halve liter water toe en doe de vermicelli, de peterselie en de lenteuitjes erbij laat dit koken op laag vuur tot de vermicelli goed is breng op smaak met witte peper en eventueel wat zout.
lekker met vers gebakken brood
posted by amiena on 07-11-2008
lijkt me lekker,ga het maken.
ben benieuwd hoe het smaakt.