Loader

Pizzarollen

2008-03-10
  • Servings: 8
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 12m
  • Ready In: 1:10 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Pizzarollen – Met de vulling van deze opgerolde pizzabroodjes kun je natuurlijk eindeloos variëren.

Ingredients

  • Het recept voor 8 stuks.
    40g verse gist
    4dl lauwe water
    2eetl olie
    1tl zout
    600g tarwebloem
    200g gehakt
    1/2 rood en 1/2 groene paprika samen 200g
    2 teentjes knoflook
    200g zachte kruidenkaas peper
    3tl oregano
    1/2tl paprikapoeder

Method

Step 1

De bereiding de gist in een beslagkom doen met het water glad roeren dan de olie, zout en bloem toevoegen en alles tot een soepele deeg kneden dan 30 minuten laten rijzen, in tussen het gehakt samen met de knoflook, paprika poeder een beetje zout gaar bakken, de paprika heel klein snijden het gehakt uit de koekenpan halen en laten af koelen de paprika er bij doen oregano een beetje peper en de kaas samen mengen.

Step 2

Het deeg op een met bloem bestoven aanrecht nogmaals ff kneden in 8 stukken verdelen en dan elke stuk uitrollen tot een plak van 18 bij 18 cm de vulling er overheen oprollen met de naad naar binnen op de bakpapier leggen en de randen een beetje dichtvouwen zo dat de kaas niet uit kan lopen de oven verwarmen en de pizzatjes nog 15 minuten laten rijzen daarna de pizzarollen in de oven ongeveer 12 minuten bakken.

Step 3

Je moet wel het gehakt ff proeven of er genoeg zout in zit voor dat je het over het deeg verdeelt.

Lekker met ijsberg, komkommer salade.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by koken20 on 10-01-2010

    lekker,bedankt voor het recept:)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.