Pizza met tonijn en garnalen
2005-11-04- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.4 / 5)
29 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Deeg:
Meel
Olijfolie
Zout
Peper
Oregano
Gist
Water
Vulling:
Tonijn
Garnalen
Oregano
Bassilicum
Tomaten
Tomatenpuree
Pesto
Uien
Groene en rode paprika
Olijfolie
Champignons
Olijven
Method
Step 1
Laat gist oplossen in lauw water. Meng dit dan met olijfolie, zout, peper en oregano, meel en water toevoegen en dan kneden. Laat het deeg rijzen.
In de tussentijd pureer je tomaten en kook je dat in een scheut olie, met zout, peper en tomatenpuree. Voeg ook oregano en pesto toe en laat het afkoelen.
Snijd de champigons in schijven, snijd de paprika en de ui in ringen. En laat de tonijn goed uitlekken.
Rol het deeg goed uit en besmeer het met tomatenmengsel, strooi er tonijn en garnalen over, en vervolgens de groenten, olijven, bassilicumblaadjes, mozzarella en geraspte kaas. En dan de oven in.
Eet smakelijk!
Het heeft ff geduurd maar hier is het recept 😉
posted by ellouisa on 09-11-2005
lekker hoor
posted by megrebgirl_k on 14-01-2006
wel veel ingredienten maar het is het wel waard hoor het ziet er herlijk uit
posted by Nacira on 14-01-2006
Het lijkt veel maar het valt echt mee, ik heb hiermee 2 grote pizza’s gemaakt.
🙂
posted by nour on 18-02-2006
hoe veel meel gebruik je
posted by Nacira on 19-02-2006
Eerlijk gezegd heb ik niet gewogen
posted by marmita on 08-04-2006
Als je 2 grote plaatpizza’s wil maken dan gebruik ik tenminste altijd zo ongeveer 600 gram meel en dat over 1 zakje gist wat je in de winkel kunt kopen zo een groene van 7 gram geloof ik.
posted by cheba_tourirtia on 06-01-2009
Ik heb voor in het weekend twee vriendinen uitgenodigd zou het was zijn om deze heerlijke pizza voorhun klaar te maken,
posted by tajininou on 10-09-2009
salam wat is Oregano!!!