Loader

Pizza

2009-12-03
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.8 / 5)

2.8 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Deeg
    1 pak koopman pizza mix (volgens de bereiding op het pakje maken)
    Tomatensaus
    1 blikje tomatenpuree (grote)
    basilicum
    Zout
    Peper
    Peterselie
    paprikapoeder
    Uienpoeder
    Knoflookpoeder
    Gemalen cayennepeper
    'Beleg'
    Salami
    Geraspte kaas
    Oregano
    Gele paprika
    Rode paprika
    Champignons
    Gebakken gehakt (Deze heb ik gebakken in dezelfde kruiden als die ik voor de tomatensaus heb gebruikt maar dan zonder de peterselie en basilicum)
    Ui

Method

Step 1

Maak de pizzadeeg zoals aangegeven staat op het pak
Voeg dan de ingrediënten voor het sausje bijelkaar bijgevoegd met wat water (Pas op het mag niet te waterig zijn)

Doe dan de tomaten saus over de pizza heen (Royaal).
Als eerste beleg je de pizza met de gebakken gehakt hierover heen doe je de groenten, daarover heen de kaas en daarover heen de salami.
Als laatste strooi je er nog wat oregano overheen.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by koken20 on 04-12-2009

    heej,, waar is het recept,,ziet er lkkr uit..hooft dat die snel komt”D

  2. posted by PrincessChida on 19-12-2009

    Hij staat er bij meid, sorry dat het zo lang duurde heb het nogal druk gehad ..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.