Loader

Pizza

2007-07-26
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 uien
    2 tomaten
    350 g gehakt
    1 1/2 paprika
    eventueel, olijven of champignons

Method

Step 1

Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:

1 eetlepel suiker,

2 eetlepels zout,

1 glas warme melk,

1/2 blokje gist,

1 eetlepel boter,

en maak het af met water tot een soepel deeg.

Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.

Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.

Besmeer het deeg met een klein beetje olie,

en smeer wat tomaten puree op het deeg.

Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.

Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.

Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.

Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.

En smullen maar!!

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by toutou20 on 12-08-2009

    een vraag moet ikj het deeg laten rijzen?

  2. posted by gerda on 12-08-2009

    toutou er staat 20 minuten rijzen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.