Loader

Pittige aardappel, kip ovenschotel

2006-10-28
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Aardappels (hoeveelheid naa keuze)
    Groene pepers (hoeveelheid naar keuze ik doe meesal 3)
    1 ui en 2 teentjes knoflook
    tomatenpuree
    zonnebloemolie

Method

Step 1

Kruid de kip met kipkruiden en laat dit een halfuurtje intrekken.

Snijd de aardappels in stukken (papat stukjes)

Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes

Doe in een bakje zonnebloemolie en kruiden naar keuze ( ik doe meestal rode peper, zwarte peper, kipkruiden, kerriekruiden, zout) 1 eetlepel tomatenpuree en een beetje water en roer dit sausje glad.

Doe in een ovenschaal de aardappels, kip, de ui, knoflook en strooi hier zout, en nog wat kruiden overheen en strooi daarna het kruiden, tomatenpuree mengsel eroverheen en roer alles door elkaar en daarna de groene pepers erbij.

Doe dit alles in de oven en zet de oven op 200. Roer soms alles even door, omdat alles anders verbrand. wanneer de aardappeltjes gaar zijn is alles klaar.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.