Loader

Pistolet a la Ramadan

2010-08-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * Mini afbak pistoletjes,
    * Pizza quick (dit is een soort smeerketchup met groenten erin verwekt) het staat bij het broodbeleg, zoals pindakaas e.d.,
    * Champignons (mag in blik/pot zijn),
    * Blik tonijn,
    * Olijven in kleine ringetjes gesneden,
    * Geraspte kaas

Method

Step 1

Snij de pistoletten open in het midden.
Smeer de pistolethelften in met Pizza quick.
Bak de champignons en verdeel deze over de pistoletten.
Daaroverheen weer het tonijn en olijfringen en als laatste de geraspte kaas.

10 minuten in de oven en klaar...

Je kunt ze ook alvast ‘s avonds klaarmaken en de volgende dag in de over doen. Wel in de koelkast bewaren!

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by gerda on 12-08-2010

    leuk .lijkt een beetje op en pizza broodje

  2. posted by manaal on 12-08-2010

    tlijkt lekker en gemakelijk,ik ga het zeker proberen.

  3. posted by Adnar on 12-08-2010

    Lijkt me erg lekker…zeker met onze drukke levens, toch snel iets op tafel toveren! Dank hiervoor.

  4. posted by Mounake on 28-08-2010

    leuk !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.