Pistolet a la Ramadan
2010-08-12- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- * Mini afbak pistoletjes,
* Pizza quick (dit is een soort smeerketchup met groenten erin verwekt) het staat bij het broodbeleg, zoals pindakaas e.d.,
* Champignons (mag in blik/pot zijn),
* Blik tonijn,
* Olijven in kleine ringetjes gesneden,
* Geraspte kaas
Method
Step 1
Snij de pistoletten open in het midden.
Smeer de pistolethelften in met Pizza quick.
Bak de champignons en verdeel deze over de pistoletten.
Daaroverheen weer het tonijn en olijfringen en als laatste de geraspte kaas.
10 minuten in de oven en klaar...
Je kunt ze ook alvast ‘s avonds klaarmaken en de volgende dag in de over doen. Wel in de koelkast bewaren!
posted by gerda on 12-08-2010
leuk .lijkt een beetje op en pizza broodje
posted by manaal on 12-08-2010
tlijkt lekker en gemakelijk,ik ga het zeker proberen.
posted by Adnar on 12-08-2010
Lijkt me erg lekker…zeker met onze drukke levens, toch snel iets op tafel toveren! Dank hiervoor.
posted by Mounake on 28-08-2010
leuk !