Loader

Perzik taartje

2014-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 4 eieren
    - Marokkaanse theeglas suiker
    - Marokkaanse theeglas olie
    - Citroensap (voor een frisse smaak)
    - Citroenschil
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 1 zakje bakpoeder
    - 250 gram bloem
    Topping:
    - Custard (Dokter Oetker).
    - Melk
    - Suiker
    Topping 2:
    - Flan (uit Marokko)
    - Pakje wickey (Orange)
    - 2 eetlepels suiker
    Decoratie:
    - Perzik

Method

Step 1

Klop de eieren en de suiker heel goed door elkaar. Voeg vervolgens de olie eraan toe en mix dit ook goed. Hierna voeg je de citroensap en citroenschil eraan toe dit mix je ook weer goed door elkaar. En tenslotte voeg je de bloem erbij en de bakpoeder. Klop dit tot een luchtig beslag.

Vet een bakvorm in en doe het beslag erin.

Bak dit op 175 graden voor 20 minuten.

Ondertussen maak je de custard.

Doe in een steelpan melk en suiker en voeg de custard er pas aan toe tot dat je geen suiker meer voelt. Alroerend voeg je de custard er door heen!

DIT DOE JE ALS EERST OVER DE TAART HEEN!

Topping 2:

In een pannetje doe je de pakje wickey en de suiker dit roer je goed door elkaar en vervolgens voeg je al roerend de flan pakje eraan toe. Als je ziet dat het wat steviger word. Doe je dit op de taart.

Dit laat je even afkoelen en dan decoreer je je taart met wat perzik schijven ( zie foto).

En dan kan je genieten van je heerlijke Perziktaart!

Bsaha wa raha.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.