Loader

Pasta met vis

2008-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pond pasta (macaroni, fusilli, spaghetti of tagliatelle)
    2 stukken zalm in blokjes gesneden(vers of uit de diepvries)
    150 gram roze kleine garnalen
    1 bakje champignons in plakjes
    3 lente uitjes fijngesnipperd
    2 eetlepels fijngehakte peterselie
    flesje kookroom 250 ml (bijvoorbeeld van bleu band)
    zout en zwarte peper

Method

Step 1

kook de pasta met wat zout en een scheutje (olijf)olie

doe een beetje boter in een koekenpan

en bak hier in de champignons en de zalm voor 5 minuten

doe hierna de lente ui en de garnalen erbij en bestrooi met peper en zout en bak dit al omscheppend nog vijf minuten

als de pasta gaar is afgieten en met de deksel erop nog even in de pan laten staan

voeg nu de kookroom en de peterselie toe aan de vis en laat dit even in koken tot een saus eventueel nog wat zout en peper toevoegen

schep pasta op een bord en schep wat van de vis-champignonsroomsaus er boven op

eet smakelijk

voor wie niet van vis houd kan de zalm en de garnalen vervangen door kipfilet in reepjes

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by charmoula on 25-11-2009

    klinkt smakelijk maar wat is kookroom eigenlijk??

  2. posted by martine on 05-12-2009

    room waar je mee kunt koken je hebt het van bleuband dat heet linesse (die is niet zo vet) maar je hebt het ook van campina en AH eigen merk alle supermarkten verkopen het, je kunt er dus gewoon om vragen in de winkel

  3. posted by charmoula on 09-02-2010

    oke dankjewel, ik heb het al gemaakt maar dan zonder room, was echt verassend lekker smullen…..

  4. posted by martine on 17-04-2010

    oke blij dat het heeft gesmaakt
    ik ga het ook is zonder de room proberen (schilt weer wat vet hahahah)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.