Ontbijtkoek
2007-12-17- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 70 gram honing,
3 deciliter water,
50 gram roggemeel,
270 gram volkorenmeel,
120 gram basterdsuiker,
12 gram koekkruiden
Method
Step 1
Kook de honing met het water. Voeg dit bij het roggemeel. Voeg dan de overige ingredienten toe en roer het deeg glad.
Vet een vorm in en doe het deeg er in over. Bak de koek gedurende 70 tot 100 minuten op 160'C.
Controleer met een scherp voorwerp of de koek gaar is. (In heteluchtoven: water op bodem zetten om uitdrogen te voorkomen. 130'C voor 100 minuten.)
eetsmakkelijk
posted by sadiye on 30-11-2008
hmm lekker vers
posted by sadiye on 30-11-2008
is dat donkere basterdsuiker?