Loader

Nussmonde

2008-09-30
  • Yield: 34 stuks
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Recept voor 34 stuks
    *75 g bloem
    *40 g suiker
    *75 g boter, koud
    *75 g walnoten gemalen
    *1/2 el cacao
    *0,5 g zout

Method

Step 1

Doe de ingrediënten in een kom en kneed een deeg. Zet het deeg 30 minuten in de koelkast. Rol het deeg uit tot 3 mm en steek koekjes uit.

Bak de koekjes op 200ºC 14 minuten (elektrische oven) Laat ze afkoelen.

Decoreer ze desgewenst met witte chocolade en koffieboontjes en pecannoten.

Recept 34 stuks

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.