Loader

Nasibuideltjes

2006-10-11
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 100 gr gekookte witte rijst
    100 gr gehakt
    1 zakje nasikruiden
    Handje doperwtjes
    1 rode paprika
    1 ui
    Zout en peper
    Sambal
    1 wortel, geraspt
    Bladerdeeg

Method

Step 1

Bak het gehakt met wat peper rul. Kook de rijst met wat zout gaar. Bak met het gehakt een gesnipperde ui, een paprika in stukjes, geraspte wortel en de doperwtjes mee. Voeg de nasikruiden en een half glaasje water toe. Dan de rijst erdoor scheppen en op smaak brengen met zout, peper en sambal. Laat het afkoelen.
Neem een plakje bladerdeeg en leg wat van de vulling in het midden. Druk de punten tegen elkaar (zie foto) en breng ze naar het midden. Plak het vast aan het deeg en druk goed aan. Zorg dat al de vulling bedekt is.Bestrijk met eidooier en bak ze op 220 graden in 15-20 minuten goudbruin. Lekker met chilisaus.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by sihamkleuter on 11-10-2006

    oooh dat ziet er lekkerrrrrrrrrrrr uit….

  2. posted by Mvr.Tajina on 24-08-2007

    ga ik inshallah maken met Ramadan
    ThnQ (K)

  3. posted by sadiye on 22-02-2009

    sow lekker zeg

  4. posted by Fje on 24-08-2009

    Deze ga ik zometeen maken insha allah

  5. posted by charmoula on 21-11-2010

    apart maar ziet er smakelijk uit

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.