Nasibuideltjes
2006-10-11- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.4 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 100 gr gekookte witte rijst
100 gr gehakt
1 zakje nasikruiden
Handje doperwtjes
1 rode paprika
1 ui
Zout en peper
Sambal
1 wortel, geraspt
Bladerdeeg
Method
Step 1
Bak het gehakt met wat peper rul. Kook de rijst met wat zout gaar. Bak met het gehakt een gesnipperde ui, een paprika in stukjes, geraspte wortel en de doperwtjes mee. Voeg de nasikruiden en een half glaasje water toe. Dan de rijst erdoor scheppen en op smaak brengen met zout, peper en sambal. Laat het afkoelen.
Neem een plakje bladerdeeg en leg wat van de vulling in het midden. Druk de punten tegen elkaar (zie foto) en breng ze naar het midden. Plak het vast aan het deeg en druk goed aan. Zorg dat al de vulling bedekt is.Bestrijk met eidooier en bak ze op 220 graden in 15-20 minuten goudbruin. Lekker met chilisaus.
posted by sihamkleuter on 11-10-2006
oooh dat ziet er lekkerrrrrrrrrrrr uit….
posted by Mvr.Tajina on 24-08-2007
ga ik inshallah maken met Ramadan
ThnQ (K)
posted by sadiye on 22-02-2009
sow lekker zeg
posted by Fje on 24-08-2009
Deze ga ik zometeen maken insha allah
posted by charmoula on 21-11-2010
apart maar ziet er smakelijk uit