Loader

Nasiballen

2010-08-22
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *2 eieren
    *250 gram rijst
    *paneermeel
    *1 nasizakje

Method

Step 1

Kook de rijst. Als het klaar is verwijder je het water en laat je het 5 minuten afkoelen.
Doe de rijst in een bak en voeg de nasizakje en eieren erbij.
Meng alles GOED door elkaar.
Vervolgens maak je balletjes en doe je het in paneermeel.
Daarna kan je het gaan frituren in een wok met olie.
Let op! Ze zijn heel snel gaar

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , , , Ingredients: , , , ,

    Comments (5)

    1. posted by gerda on 22-08-2010

      nasizakje wat is dat?
      die paneermeel blijft zo toch niet plakken.volgens mij heb je de helft niet opgeschreven.

    2. posted by martine on 22-08-2010

      klinkt wel heel erg makkelijk

    3. posted by T@m on 24-08-2010

      ik denk dat als je de eieren erbij doet de balletjes wat vochtig zijn en je ze zo door de paneermeel kan rollen?

    4. posted by gerda on 24-08-2010

      de nasiballen van sihamkleuter op deze site is een beter en volledig recept

    5. posted by senaturan on 22-10-2010

      je hebt van die zakjes van merk inproba, die gebruik ik, nog lekkerder met gehakt, knoflook en ketjap. En het plakt dan inderdaad, maar voor de stevigheid, balletje eerst door paneermeel, dan door geklopte ei, en nogmaal door de paneermeel.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.