Monchou bladerdeegjes
2011-08-21- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 pak bladerdeeg ,
1 pakje MonChou ,
2.5 eetlepel suiker,
amandel schijfjes ,
honing ,
en een geklopte ei
Method
Step 1
Laat de bladerdeegjes ontdooien . doe de MonChou en de suiker in een kom en roer die goed door elkaar . verwarm de oven op 200 to 250 graden.verdeel de plakjes bladerdeeg in twee schep 1 theelepen MonChou in de bladerdeeg en smeer dat uit plak dan de bladerdeeg goed dicht met en een vork zet de bladerdeegjes in een bakplaat en smeer er het ei over voor een mooie goud bruine kleur. zet ze in de oven 10 tot 20 minuten .haal de bladerdeegjes uit de oven en zet ze in een bord smeer dan met een eetlepel honing over de bladerdeegjes en versier dan de bladerdeegjes met de amandelshijfjes.
SMAKELIJK ETEN.
De bladerdeegjes zijn lekker luchtig en het is een lekker klein hapje en ze zijn ook geschikt voor kinderen.
posted by beginnertje on 22-11-2011
Die maak ik altijd met mijn moeder tijdens de ramadan. Makkelijk te maken en heerlijk. Leuk dat je het deelt.
posted by Laziza on 27-08-2012
lijkt me lekker om dit ook te maken maar waar haal je mounchou en wat is het voor iets.