Loader

Monchou bladerdeegjes

2011-08-21
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak bladerdeeg ,
    1 pakje MonChou ,
    2.5 eetlepel suiker,
    amandel schijfjes ,
    honing ,
    en een geklopte ei

Method

Step 1

Laat de bladerdeegjes ontdooien . doe de MonChou en de suiker in een kom en roer die goed door elkaar . verwarm de oven op 200 to 250 graden.verdeel de plakjes bladerdeeg in twee  schep 1 theelepen MonChou in de bladerdeeg en smeer dat uit plak dan de bladerdeeg goed dicht met en  een vork  zet de bladerdeegjes in een bakplaat en smeer er het ei over voor een mooie goud bruine kleur. zet ze in de oven  10 tot 20 minuten .haal de bladerdeegjes uit de oven en zet ze in een bord  smeer dan met een eetlepel honing over de bladerdeegjes en versier dan de bladerdeegjes met de amandelshijfjes.

SMAKELIJK ETEN.

De bladerdeegjes zijn lekker luchtig en het is een lekker klein hapje en ze zijn ook geschikt voor kinderen.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by beginnertje on 22-11-2011

    Die maak ik altijd met mijn moeder tijdens de ramadan. Makkelijk te maken en heerlijk. Leuk dat je het deelt.

  2. posted by Laziza on 27-08-2012

    lijkt me lekker om dit ook te maken maar waar haal je mounchou en wat is het voor iets.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.