Loader

Mokkabavarois

2012-02-02
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 ronde glazen schaal met een inhoud van circa 1 liter of 4 kleine schaaltjes
    2 blaadjes gelatine
    4 dl mokkavla (uit een pak)
    100 gram pure chocolade
    1 portglas koffielikeur
    2 dl slagroom
    circa 3 eetl. bruine basterdsuiker
    Voor de garnering:
    desgewenst slagroom uit de spuitbus en kerstchocolaatjes en/of marsepeinen groene blaadjes

Method

Step 1

Week de gelatineblaadjes een 15 minuten in ruim koud water.
Knijp het water uit de gelatine. Los de gelatine op in een scheutje heet water (dat gaat het makkelijkst in de magnetron). Let op dat de gelatine niet kookt. Doe de vla in een kom en roer er de opgeloste gelatine door.

Smelt de in blokjes gebroken chocolade met de koffielikeur au bain-Marie of in 2 minuten 500 Watt in de magnetron. Spatel de chocolade door de mokkavla. Klop de slagroom in een vetvrije om stijf met suiker en spatel dit eveneens door mokkavla.

garneer voor het serveren met slagroom en chocolaatjes….

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.