Loader

Misa A

2006-10-02
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.2 / 5)

3.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 500gr. rundergehakt
    -2 t. knoflook
    - 3 rode uien
    - 1Aubergine
    - 3 Paprika's in verschillende kleuren
    grote aardappelen
    Gekruid met peper, zout, komijn en verse peterselie.

Method

Step 1

Eerst aardappelen schillen. Daarna de aubergine, paprika's, uien en knoflook in stukjes snijden. De rundergehakt met de fijngesneden ui en knoflook in een koekepan braden. Een blikje tomatenpuree en komijn naar smaak toevoegen.

De aardappelen, aubergine en paprika's worden in een pannetje zonnebloemolie gefrituurd. Als ze een mooie kleur hebben gekregen zijn ze klaar. (Even uit laten lekken in een vergiet)

Een ovenschaal invetten met een beetje olie. Om en om vullen met een laagje van de gefrituurde groenten en gehakt tot de schaal gevuld is. Dan gaat de schaal voor 20 minuten de oven in op 210 graden.

Serveren met rijst

Bron: TV Gelderland

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by sihamkleuter on 03-10-2006

    hmmhmmm ziet er lekker (gezond) uit

  2. posted by libeluli on 03-10-2006

    mjamieeeeeeeee, snel een keer uitprobreren, sukran nauwel

  3. posted by nauwel on 04-10-2006

    een tip: doe er vettakaas overheen.. is echt heerlijk.. mmmmmmm

  4. posted by Laloucha on 02-03-2008

    Gisteren heb ik verse makrelen gekocht,die ik vanavond ga eten
    Weet iemand een lekker recept om ze klaar te maken.
    Vast bedankt.Alsjeblieft wel zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.