Misa A
2006-10-02- Cuisine: Egyptische
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.2 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 500gr. rundergehakt
-2 t. knoflook
- 3 rode uien
- 1Aubergine
- 3 Paprika's in verschillende kleuren
grote aardappelen
Gekruid met peper, zout, komijn en verse peterselie.
Method
Step 1
Eerst aardappelen schillen. Daarna de aubergine, paprika's, uien en knoflook in stukjes snijden. De rundergehakt met de fijngesneden ui en knoflook in een koekepan braden. Een blikje tomatenpuree en komijn naar smaak toevoegen.
De aardappelen, aubergine en paprika's worden in een pannetje zonnebloemolie gefrituurd. Als ze een mooie kleur hebben gekregen zijn ze klaar. (Even uit laten lekken in een vergiet)
Een ovenschaal invetten met een beetje olie. Om en om vullen met een laagje van de gefrituurde groenten en gehakt tot de schaal gevuld is. Dan gaat de schaal voor 20 minuten de oven in op 210 graden.
Serveren met rijst
Bron: TV Gelderland
posted by sihamkleuter on 03-10-2006
hmmhmmm ziet er lekker (gezond) uit
posted by libeluli on 03-10-2006
mjamieeeeeeeee, snel een keer uitprobreren, sukran nauwel
posted by nauwel on 04-10-2006
een tip: doe er vettakaas overheen.. is echt heerlijk.. mmmmmmm
posted by Laloucha on 02-03-2008
Gisteren heb ik verse makrelen gekocht,die ik vanavond ga eten
Weet iemand een lekker recept om ze klaar te maken.
Vast bedankt.Alsjeblieft wel zo snel mogelijk.