Mini tompouce
2007-02-11- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: genoeg
Average Member Rating
(3.5 / 5)
13 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 2 pakjes bladerdeeg
2 repen chocola
geschaafde amandelen
een pakje bakkersroom ( dr oetker)
Method
Step 1
snijdt de plajes bladerdeeg in 6 stukjes en prik er met een vork heel veel gaatjes in bak ze dan in de oven ong 7 a 10 min ( temp staat op de verpakking)
maak de banketbakkersroom zoals op de verpakking staat en doe die in een spuitzak
smelt de chocola en doop de helft van de bladerdeeg erin en strooi daarover de geschaafde amandelen die je even licht geroosterd hebt
spuit met de spuitzak een streep room op het lege bladerdeeg en bedek m met een chocobladerdeeg deel
hier ga je dik van worden… hihi je kan nie stoppen
posted by ellouisa on 12-02-2007
Ziet er lekker uit! Jammer dat tompoezen altijd zo moeilijk te eten zijn hihi
posted by sjaahida on 12-02-2007
deze zijn lekker klein hap slik weg hihi
posted by Mievrouw on 18-09-2007
I LOVE’N IT
posted by JufSamira on 20-09-2007
Ik heb ze gemaakt en ze waren goed gelukt. Ik heb alleen met witte chocola gebruikt en chocoschaafsels.
posted by sjaahida on 21-09-2007
ook lekker toch 🙂
posted by samya on 08-10-2007
een tip om tompoezen zonder te knoeien maar toch elegant te eten:
Deel de tompouche met je vork door de helft en eten maar 🙂
posted by kadilin on 22-12-2007
HELP !!!!!! Het water loopt me uit de mond , ziet er lekker uit.Alleen jammer hier in Marokko weet ik niet waar ik kant en klare bladerdeeg kan kopen. Is er volgens mij niet. Weet iemand hoe je goede bladerdeeg kan maken. Alle recepten uit kookboeken heb ik al geprobeerd maar het lukt me nooit
posted by sjaahida on 24-12-2007
Ik heb wel een recept in een kookboek staan maqar ik heb het nog nooit uitgeprobeerd…
Het is ook heel veel werk
posted by kadilin on 25-12-2007
assalaam sjaahida mebrouk l’3eid 3ilikoem. Het is inderdaad veel werk heb het zeker 3 keer geprobeerd ben de hele dag bezig, veel rommel en geen goed resultaat.Jammer want ik ben gek op tompouchen.Maar er is sinds 14 dagen een hele grote supermarche geopend hier in Oujda.Daar verkopen ze alles eten en kleding wasmachines ed. zoiets als in belgie carrefour of de Makro. Ben er nog niet geweest, want ik was een maand in Nederland i.v.m.operatie echtgenoot. Ben pas zondags voor het feest thuisgekomen dus heb nog geen tijd gehad.
Incha Allah heeft men het daar .Ik laat het je nog wel eens weten.In ieder geval bedankt voor je reaktie. Besslama
posted by kadilin on 11-01-2008
assalaam,dat was schrikken, had ik eindelijk bladerdeeg gevonden ja idd bij die nieuwe supermarche , kon ik het recept niet meer vinden . Gelukkig was onze zuster Samira zooooo lief om het via een link aan mij te berichten. Heb ze dan ook vanmiddag gemaakt en lekker hoor ik heb ze alleen met slagroom gemaakt en zal volgende week zeker moeten gaan sporten, want heb er veel te veel van gegeten en dat zo net na het feest hahaha
posted by Samira82 on 11-01-2008
hihi ik kon het ook niet meer vinden en heb toen maar bladerdeeg geprobeerd met de zoekfunctie 🙂
Het is zeker lekker en makkelijk ook. Ik maak zelf ook weleens banketbakkersroom wat overblijft gaat in een wit broodje met poedersuiker als puddingbroodje 🙂
posted by sjaahida on 17-03-2008
weet je wat je dan ook eens zou moeten doen met je banketbakkersroom die over is…
croissantje doormidden , vullen met de room, gesmolten choco eroverheen en daar strooi je wat geroosterde en geschaafde amandelen overheen , beetje poedersuiker en je gaat kapot genieten .
Daarna ren je naar de sportschool en ga je als een gek an de slag om al die calorieën te verbranden hihi