Mini loempia’s
2013-04-04- Cuisine: Chinese
- Course: Bijgerecht, Snack, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 50 St.
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Loempia vellen 50 St.
- Een zak Chinese roerbakgroente
- Vermicelli (glazige) van de toko
- Een aardappel in hele dunne reepjes snijden
- Zout/peper/ kerriepoeder
- Garnalen
- Klein blokje Maggie bouillon
- peterselie fijn hakken
Sausje:
Bekertje zure room, verse knoflook of uit een potje, peterselie, een beetje citroensap en peper.
Method
Step 1
Alles in de wok met wat olie, een paar minuutjes bakken. Als laatst de garnalen erbij gooien.
Loempia's met meelpapje dicht plakken. Je kan ook kip of gehakt gebruiken of alleen groente.
Ik ga er nu van genieten!