Mini hartige taartjes
2005-10-20- Course: Bijgerecht, Snack, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.
Ingredients
- - 2 prei in ringen
- 1/2 bakje champignons in plakjes
- 1/2 blikje doperwten mecikaans van bonduelle
- 3 eetlepels groene pesto
- 5 eieren
- 1/2 pakje geraspte kaas
- 1 klein bekertje crème fraîche
- 2 teentjes knoflook
- Bladerdeeg (hoeveelheid is afhankelijk van vorm)
- zout en peper
Method
Step 1
Ontdooi het bladerdeeg.
Bak de prei en de champignons licht aan. Laat afkoelen.
Meng alle ingrediënten met elkaar (ik zou de doperwten op het laatst doen, want anders zijn ze prut door het mengen) en voeg de prei en champignons toe. Voeg wat zout en peper toe.
Rol het bladerdeeg wat uit en bekleed de vormpjes of vorm (ik gebruikte 12 muffinvormpjes en met de rest heb ik een kleine quiche gemaakt).
Vul de vormpjes met het mengsel en laat het op 225 graden tussen de 20 - 30 minuten in de oven. Kijk of het gaar is van binnen met een prikker en of het bladerdeeg een mooi kleurtje heeft.
Helaas mijn dig. camera is kadoek… Fotovan : wateeteef
posted by ceuta on 21-10-2005
Heel leuk idee thxx ga het zkeers maken inchallah