Loader

Mini bountycake

2014-09-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten chocolade biscuit  voor 12 cakejes :
    - 70 gram suiker
    - 35 gram bloem
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 25 gram maizena
    - 15 a  20  gram cacao poeder
    - 2 eieren
    - 5 gram bakpoeder
    Ingrediënten vulling:
    - 300 ml Melk
    eetlepels dunne griesmeel
    - 100 gram kokos
    - 100 gram suiker.

Method

Step 1

Bereiding beslag:

Breek de eieren in en kom. Voeg de suiker toe. Deze 2 moet je stevig en op de hoogste versnelling opkloppen.

Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Vervolgens giet je al zevend alle andere ingrediënten bij mekaar. Giet dit geheel bij het schuim en klop op de laagste versnelling. Alles mengen gedurende een minuut. Beboter  de silicone muffinvormpjes. Doe in elke silicone muffinvorm beetje beslag. Strijk het beslag  glad..

Bak ongeveer in een voorverwarmde oven van 180 graden gaar in 15 minuten gaar.

Bereiding vulling:

300 ml Melk aan de kook brengen daar 4 eetlepels dunne griesmeel door roeren en tot een griesmeelpapje laten koken .Haal het pannetje dan van het vuur af en meng er dan 100 gram kokos en 100 gram suiker door .

Deze vulling over de gare biscuit verdelen ( in de siliconen muffinvormpjes )met de hulp van een lepel .

Als laatste met gesmolten pure chocolade bedekken en laten opstijven in de koelkast. Voor het opdienen voorzichtig uit de siliconen muffinvormpjes halen.

Tip zelfde cakes zonder oven !!!!

Je kunt in plaats chocolade biscuit ook een koekjes bodem maken d.m.v. gemalen chocoladekoekjes die je mengt met paar eetlepels gesmolten boter. Dit samen mengen . Doe in elk vormpje een beetje koekjesmengsel druk dit aan. Doe er dan de vulling in en giet er direct gesmolten pure chocolade op. En leg ze in de koelkast .

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.