Loader

Mini bananenpannenkoekjes

2013-09-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Dit heb je nodig:
    - 250 gram bloem;
    - 1/2 zakje bakpoeder;
    - 60 gram poedersuiker;
    - een beetje kaneelpoeder;
    - 2 eieren;
    - 125 ml. volle melk;
    - 125 ml. room;
    - 2 rijpe bananen.

Method

Step 1

Zo maak je het:

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.

Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.

Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag.

Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.