Mille feuille
2005-10-18- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3.4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Het deeg
- 500g meel
- 250 ml water
- 5 g zout
- 750 g boter
- Meel + water heel goed kneden.
- plat walsen
Method
Step 1
Belegen boter in het midden en vouwen de randen naar binnen
daarna kneden we het geheel goed samen ( dit herhaal je 3 keer)
en zo ziet d 'r uit
maak met een vork gaatjes erin
bestrooi het daarna met suiker
doe dit in de oven 200c
haal je dit er uit om af te koelen, en snijd ze in reepjes
de harde randjes er af halen
je doet daar overheen de banketbakkersroom
je legt de volgende verdieping en doe je het zelfde als wat boven staat
tenslotte leg je daar de laatste plak overheen
je smeert extra room aan de zijkante
de boven kant met de siroop bestrijken
je giet daaroverheen gesmolten suiker overheen
versier hem met chocola
je kan de zijkantjes met nootjes versieren
posted by sihamkleuter on 18-10-2005
dit lijk me echt moeilijk!!!
posted by oemnizar on 18-10-2005
ja klopt,veel werk he, hahahahah.
posted by Jallie on 18-10-2005
MashaAllah dat ziet er prachtig uit meid en lijkt mij ook idd een hoop werk.. netjes hoor:)
posted by soulfa on 18-10-2005
ziet er heelijk uit, maar ik denk niet dat ik het ga maken.
posted by Nacira on 18-10-2005
OOooooh wat lekker ik ben er gek op!!
posted by Nacira on 18-10-2005
Belegen boter? Is dat halvarine?
posted by saadia29 on 18-10-2005
hahah een echte kunstwerk.
posted by fati on 18-10-2005
oemnizaar heb een vraagje u zei dat ik wij die 3 maal moeten herhalen ,dus we moeten die 750gr boter in 3 delen?is dat zo of niet?jzaki allah
posted by oortje31 on 18-10-2005
ik wilde graag weten of je eventueel ook bladerdeeg kunt gebruiken of denk ik dan te makkelijk
posted by oemnizar on 18-10-2005
Fati: nee, je moet alleen die deeg 3 keer herhalen, en heel goed kneden met de behulp van deegroller, en die boter hoef je hem niet te delen.
succes
posted by oemnizar on 18-10-2005
oortje31: je kan ook gewoon bladerdeeg gebruiken, maar van een velletje haal je er twee door deze in de oven op te warmen, tot hij goudbruin word, door de helfd te snijden, EN DIT VELLETJE UITELKAAR TE HALEN. DIT IS MIJN TRUKJE;).
Ik hoop dat je mij begrijpt wat ik bedoel.
Succes
Groetjes
posted by sushimoon on 06-11-2005
je kunt ook alle werk achterwege laten en in de supermarkt zon pakket kopen om tompoes te maken , maar in plaats van twee bladerdeeg, gebruik je er drie per gebak. Zit bladerdeeg, room en glazuur in het pakket!!
posted by prinses nisrin on 30-11-2005
wat heerlijk zeg!!!! ik ga hem een keer proberen ik laat het je horen als het is gelukt. liefs nisrin…
posted by cookiemam on 02-03-2007
dames,waarom zie ik de fotos niet en jullie wel????????????
posted by sjaahida on 03-03-2007
een troost ik zie ze ook nie
posted by nadina23 on 26-09-2008
hoi mensen
ik zie de foto afbeelding niet
hoe komt dat ? help
posted by najelm on 19-10-2008
het lijkt echt heerlijk, maar spijtig zie ik ze ook niet. :s
posted by Lalakifech on 05-04-2009
Hmm, het “leest”heerlijk krijg er nu al trek in, zo op de vroege ochtend hihi.
Kan je ze svp opnieuw plaatsen
Alvast bedankt
posted by kiki1234 on 08-04-2009
kan je svp een foto plaatsen als jet kan 😛
posted by karima4life on 19-09-2009
jaa voor mij ook alsjeblieft
posted by assia7 on 06-12-2010
hmmmmmmmmmmmmmm