Mhensha met kip
2005-10-29- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.4 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Deeg:
Water
Zout
Meel
Vulling:
Kip
Prei
Ui
Paprika
Kruiden
Hete peper
Boter
Bakpoeder
Olijfolie
Method
Step 1
Het deeg moet je op de wijze van mefrok maken. Laten rusten, en bolletjes van vormen.
Kip met kruiden laten koken, in een koekepan de ui en prei fruiten, kruiden erover. alles door elkaar roeren. Smelt de boter, doe er olijfolie, en een theelepel bakpoeder, dit door elkaar roeren.
Elke bol uitrollen met je hand, en dan de vulling horizontaal erop leggen, het deeg oprollen. Elke keer goed besprenkelen met de botermengsel. En dan in de oven afbakken.
Eet smakelijk!
posted by saadia29 on 30-10-2005
Ziet er echt lekker uit, graag het recept.
posted by ellouisa on 01-11-2005
zien er heel lekker uit!
posted by Nacira on 01-11-2005
Hier is het recept dan, erg lekker, veel lekkerder dan filiodeeg!
posted by atiya on 22-09-2006
salam alaykom
hoe maak je he deeg
groten
posted by lela*karima on 30-09-2006
hmmm dat gaa k vanaaf ff uitproberen:) dankU voor dit resept ziet er lekker uit:)
posted by Zilla on 03-11-2006
Het lijkt me heerlijk. Ik wil het gaan maken maar wat bedoel je met het deeg maken op de wijze van mefrok? En wat zijn de hoeveelheden van het meel, water en zout?? Alvast bedankt!
posted by oujdia24 on 24-09-2009
ziet er echt lekker uit