Meloui -melwi
2013-03-25- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.6 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Smida, ongeveer 400 gr ( fijne)
- zout
- wat droge gist ( half theelepeltje)
- lauw water
Method
Step 1
Dit alles kneden, heeeeeeeeeeeeel goed kneden je mag geen korreltje smida meer voelen en in balletjes verdelen, deze invetten met wat olie/boter mengsel en laten rusten.
Daarna de meloui vouwen en als je vouwt deze met ongesmolten boter besmeren en besprenkelen met olie.
Na het vouwen nog eens laten rusten ( anders gaat het deeg scheuren als je het platdrukt) en afbakken in een pan.