Loader

Meloui -melwi

2013-03-25
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Smida, ongeveer 400 gr ( fijne)
    - zout
    - wat droge gist ( half theelepeltje)
    - lauw water

Method

Step 1

Dit alles kneden, heeeeeeeeeeeeel goed kneden je mag geen korreltje smida meer voelen en in balletjes verdelen, deze invetten met wat olie/boter mengsel en laten rusten.

Daarna de meloui vouwen en als je vouwt deze met ongesmolten boter besmeren en besprenkelen met olie.

Na het vouwen nog eens laten rusten ( anders gaat het deeg scheuren als je het platdrukt) en afbakken in een pan.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.