Marokkaanse Kalfsspiesjes met zelfgemaakte patatjes
2009-07-26- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3.5 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 groot uitje
- kalfsvlees
- marokkaanse kruiden
- saffraan
- verse koriander
- zonnebloemolie
- wat zout
Method
Step 1
mix alles door elkaar (ook het fijngesneden uitje) en laat dan de marinade overdekt in de koelkast staan (ik maak het in de ochtend en gebruik het rond 4/5 uur) bak het daarna op de barbeque.
De patatjes zijn gewoon het standaard recept van hoe je verse patatjes moet maken:)
je oog is je weegschaal
posted by koken20 on 27-07-2009
waneer komt het recept??
posted by sadiye on 27-07-2009
waar blijft het recept π
posted by PrincessChida on 28-07-2009
Die stond er al voor jij een reactie plaatste sadiye :p
posted by sadiye on 29-07-2009
je oog is je weegschaal hahahahahahah π
posted by sadiye on 29-07-2009
ik had het niet gezien het stond er niet op toen ik die reactie stuurde hoor princesje chida 26 juli heb je het geplaatst zie ik,kijk koken20 heeft ook een reactie op 27 juli gestuurd dus die recept stond er blijkbaar nog niet op anders had zei het ook gezien toch π
posted by PrincessChida on 29-07-2009
Ik had het vlak na haar reactie er op gezet:p
posted by sadiye on 29-07-2009
nou meid ik ga er niet meer over discuseren ok
posted by sadiye on 31-07-2009
π chida ik heb echt trek gekregen nou in dit.Ik ben al dik geworden hahahahaha
posted by PrincessChida on 31-07-2009
hahahah xD Ze zijn echt heerlijk :p En op de barbeque is het niet zo vet he als in de pan of de oven! π
posted by sadiye on 31-07-2009
ja lekker gezond jammie jammie π
posted by koken20 on 03-08-2009
bedankt voor het recpt ga het straks maken inschAllah
posted by Lerenkoken on 10-09-2009
Welke kruiden zijn ”Marokkaanse kruiden”? Of is dit kant en klare zak bij de slager?
posted by PrincessChida on 16-09-2009
Ehm da’s een mengsel van verschillende kruiden die je bij een Marokkaans winkeltje kan halen π
posted by koken20 on 15-11-2010
ej,waarom zijn al je recepten weg wat jammar π ik vond ze nou zo goed