Loempia met gehakt
2015-02-06- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(2.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 500 gr gehakt
eieren
- 1 grote ajuin
- 1 paprika
- peper
- zout
- pikant
- sojascheuten
- olijfolie
- brikdeeg
Method
Step 1
Doe in een pan olijfolie en bak de ajuin en voeg er de paprika's toe. Bak deze goed door maar altijd roeren. Het gehakt toevoegen en de kruiden. Dit alles goed mengen dan als laatste de sojascheuten toevoegen. Deze even mee doorbakken en dan van het vuur halen en de hardgekookte eieren in stukken snijden en dan toevoegen.
Alles goed mengen en dan in de brikdeeg plooien zoals een loempia.
Dan in olie bakken maar niet frituren.
smakelijk
posted by hanan1977 on 10-09-2009
wat is ajuin?
posted by gerda on 10-09-2009
dat zijn uien
posted by gerda on 10-09-2009
ik zou loempiavellen gebruiken zijn makkelij in gebruik