Layla’s maizena koekjes
2006-05-04- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 2 borden
Average Member Rating
(4.1 / 5)
23 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor het deeg
* 9 ei geel
* 3 kwart soepkom suiker
* 1 pak bona
* 2 vanillesuiker
* 1 bak poeder
* 800 Gram maizena ( in 1 pak zit 400 gram van koopmans) Gele pakjes zit er 200 gram in.
Voor versiering
Ongeveer 2 pakken cornflakes
2 chocolade pasta
3 pakken koffiewafels
Method
Step 1
Voorbereiding:
Je doet ei geel in en grote kom je roert het goed daarna doe je suiker en hele pak bona ook goed door elkaar mengen. Daarna doe je maizena en vanile suiker, bakpoeder goed kneden. als je er klaar bent maak je kleine bolltjes van het deeg. en dan in de oven op 200 graden ongeveer 10 min.
posted by asi on 05-05-2006
salam layla86 .dit heb ik nooit gedaan
Maar het lijkt me wel lekker. Ik ga het mischien maken op de trouwfeest van mijn broer maar heb je echt alles precies uitgelegd? En wat bedoel je met de koffiewafels? Moet ik het erin rollen of …..?
posted by layla86 on 05-05-2006
Esalaam aliekoem Klik op deze link kan je als goed zin ik heb veel foto’s er op. Deze koekjes zijn echt lekker. met dit recept heb je 2 marokkaanse borden
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=863825
groetjes leila
posted by asi on 12-05-2006
salam layla86. ik heb deze koekjes vaandag gemakt het was gelukt en was lekker.ik heb gemakt voor truowfeest van buren.bedankt.
posted by mashallah on 16-05-2006
hallo layla86
lijkt me heerlijk maar moet ik de chocolade pasta er op smeren,of hoe moet ik dat doen graag antwoord
posted by layla86 on 23-05-2006
Esalaam aliekoem
Je moet die chocolade pasta smelten met en beetje zonnebloem olie. a marie ( ik weet niet hoe je het moet schrijben.)smelten en dan doe je die koekjes in die chocolade depppen je doet het weer in die gemalen cornflakes er doorheen.
als je het niet snapt moet je op die link klikken bovenaan. is duidelijker
posted by niwahoo on 26-05-2006
hoeveel is 3 kwart siuker
posted by MADAME CUISINE on 11-06-2006
3 kwart soepkom., bedoelt ze.
dus 3/4e van een soepkom
posted by sjaahida on 03-12-2006
salam, jouw maizena koekjes lukken het best. die van jou zijn lekker zacht en vallen bijna uit elkaar echt lekker mashallah
posted by JufSamira on 26-12-2006
Die van jou lukken inderdaad het best.Ik gebruik alleen geen chocopasta, maar echte chocola. Ik vind dat het beter smaakt.
posted by nadia20 on 28-09-2008
Slm die van mij zijn 2x helaas mislukt terwijl ik het zoals uitgelegd heb gedaan, ze smelten in de oven. HELP wat doe ik verkeerd dan?
posted by JufSamira on 29-09-2008
Gebruik echt bona en geen andere merk margarine. Daardoor kan het smelten.
posted by sadiye on 17-08-2009
hmm
posted by kaoutar302 on 17-09-2009
zaaaaaaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk