Loader

Lasagne

2008-10-24
  • Servings: 6
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor de Vulling:
    1 tot 1.5 kilo gehakt
    4 grote uien
    paprika groen, geel, rood
    1 pot champignon
    1 blik gepelde tomaten
    italiaanse kruiden
    beetje zout
    geraspte kaas
    lasagnebladen
    Voor de bechamelsaus:
    1 eetlepel boter
    1 eetlepel bloem
    melk

Method

Step 1

Verwarm je over op 200 graden.

Je bakt eerst het gehakt tot het bruin wordt ondertussen snipper je de 4 uien en doe je bij de gehakt daarna neem je van elk paprika de helft en snijd je ze in kleine stukjes en die doe je ook bij de gehakt. Dan pak je 1 pot champignon en laat je die uitlekken en doe je ook bij de rest.

Dan neem je 1 blik gepelde tomaten en mix je die en doe je bij de gehakt strooi er een beetje italiaanse kruiden en zout op smaak je laat het koken totdat alles gaar is.

Voor de bechamesaus pak je een steelpan en doe je 1 eetlepel boter die laat je smelten en vervolgens doe je 1 eetlepel bloem derbij enblijf je roeren totdat het een balletje wordt. Dan doe je beetje bij beetje melk erbij totdat het een glad geheel wordt.

Neem dan een ovenschaal dan doe je op de 1e laag gehakt bovenop lasagnebladen daarna 2de laag gehakt beetje bechamelsaus en geraspte kaas en dan weer lasagnebladen zo blijf je doorgaan meestal doe ik 3 lagen.

Als je daar klaar mee bent doe je folie over de ovenschaal en stop je die in de over na ongeveer 30 min haal je de folie eraf en prik je met een vork als het zacht is mag je de folie eraf laten en stop je terug in de oven totdat de bovenkant goudbruin is. Eet smakelijk!

Het is ook lekker als je met de lasagne salade serveert.

Deel dit recept met anderen

Comments (9)

  1. posted by sadiye on 24-10-2008

    ziet er lekker uit

  2. posted by manarr on 24-10-2008

    is ook lekker haha 😉

  3. posted by xor on 24-10-2008

    en wat is de naam van het recept?

  4. posted by manarr on 24-10-2008

    Lasagne

  5. posted by manarr on 24-10-2008

    Lasagne

  6. posted by taroudant on 25-10-2008

    nou ziet er lekker uit , we gaan het snel zelf uitproberen.

  7. posted by madeliefje on 13-11-2008

    hallo

    ik maak hem met scampis heel lekker .moet je eens proberen ipv gehakt doe je scampi s . smaakelijk

  8. posted by widyan on 17-02-2009

    wat is scampis

  9. posted by lallacouzina on 25-09-2009

    dat zijn grote garnalen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.