Kwarkcroissants
2006-10-05- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(3.5 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingrediënten
100 g mascarpone (bakje à 250 g)
300 ml magere fruitkwark citroen (beker à 500 g)
20 g amandelschaafsel (zakje à 45 g)
1 zak roombotercroissants (4 stuks)
1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
1 eetlepel oranje marmelade (pot à 450 g)
1 eetlepel poedersuiker
Method
Step 1
Bereiden
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
ALs je op een snelle manier iemand wilt imponeren. Eet smakkelijk, want ze zijn heerlijk.
posted by koken20 on 08-09-2009
lekker
posted by ahhadouch on 13-09-2009
mmmmmmmmmm,ikheb trek gekregen