Kruidkoekmuffins
2005-12-03- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 12
Average Member Rating
(4.3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 300 gr bloem
1 zakje bakpoeder
2 el koekkruiden
175 gr donkere basterdsuiker
75 gr boter
5 el stroop
1 ei
200 ml melk
Snufje zout
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 175 graden. Zeef bloem met bakpoeder en meng het dan met de suiker, koekkruiden en snufje zout.
Laat de boter met de stroop smelten in de magnetron of in een pannetje. Klop het ei los en doe het bij het bloemmengsel, ook botermengsel en melk toevoegen. Snel door elkaar mengen en laat er klontjes in, zo wordt de muffin lekker luchtig.
Maak dus geen glad beslag ervan. Schep het in de muffinvormpjes en bak ze 20-25 minuten.
posted by IngridSaida on 04-12-2005
Lijken me heel lekker. Heb vandaag die lekkere appelmuffins met kaneel van je gemaakt en ik ga deze zeker ook proberen. Bedankt voor het recept….
posted by ellouisa on 05-12-2005
Graag gedaan meid! Deze moet je zeker proberen die zijn nog lekkerder 😀