Loader

Kruidkoekmuffins

2005-12-03
  • Servings: 12
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 300 gr bloem
    1 zakje bakpoeder
    2 el koekkruiden
    175 gr donkere basterdsuiker
    75 gr boter
    5 el stroop
    1 ei
    200 ml melk
    Snufje zout

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Zeef bloem met bakpoeder en meng het dan met de suiker, koekkruiden en snufje zout.

Laat de boter met de stroop smelten in de magnetron of in een pannetje. Klop het ei los en doe het bij het bloemmengsel, ook botermengsel en melk toevoegen. Snel door elkaar mengen en laat er klontjes in, zo wordt de muffin lekker luchtig.

Maak dus geen glad beslag ervan. Schep het in de muffinvormpjes en bak ze 20-25 minuten.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by IngridSaida on 04-12-2005

    Lijken me heel lekker. Heb vandaag die lekkere appelmuffins met kaneel van je gemaakt en ik ga deze zeker ook proberen. Bedankt voor het recept….

  2. posted by ellouisa on 05-12-2005

    Graag gedaan meid! Deze moet je zeker proberen die zijn nog lekkerder 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.